Tania
Pret: 35 euro
Intotdeauna eleganta cu acest sirag de margele inodate manual cu snur argintiu, cristale si bile de argint. Are o lungime de 46 cm si se inchide cu usurinta cu o funda de culoare asortata.
Se executa la comanda in diferite culori.
Argint 4 grame

La cerere, cercei asortati la 5 euro.
 
Mariana
Pret: 40 euro
Toata ziua eleganta! Cu acest clasic sirag de margele graduate, inodate manual din snur argintiu si mov, cristale si bile de argint; Se inchide cu un nasture de argint, in forma de floare si butoniera; detaliu. Masoara 50 cm. La comanda intr- o gama larga de culori si combinatii.
Argint 6 grame

La cerere, cercei asortati la 8 euro
 
Domnica
Pret: 120 euro
Feminin si clasic!
Acest colier, la baza gitului, este alcatuit din margele inodate manual din snur argintiu si matasos si cristale. Se inchide cu un nasture de argint, in forma de floare, si butoniera; detaliu
Masoara 36 cm; comfortabil si mestesugit se face la comanda intr-o varietate la alegere.
Argint 3 grame

La cerere, cercei asortati la 5 euro
 
Ela
Pret: 120 euro
Frumusete si distinctie!
Sint caracteristicile acestui sirag dublu de margele graduate, inodate manual, din snur negru si argintiu si cristale. Se inchide cu un nasture de argint, in forma de floare si butoniera; detaliu. "Cade" foarte bine la 56 cm lungime. La comanda in culori asemanatoare.
Argint 3 grame

La cerere, cercei asortati la 10 euro
 
Michaela
Pret: 100 euro
Viziune romantica cu acest traditional sirag de margele graduate,foarte mari, inodate manual in snur auriu si matasos si cristale. O margea este asezata intr-o parte si are culoarea alba. Se inchide cu un nasture de argint, in forma de floare, si butoniera; detaliu.Masoara 51 cm si se executa la comanda in diferite culori.
Argint 3 grame

La cerere, cercei asortati, la 10 euro
 
Gina
Pret: 20 euro
Fantezist si sic, acest colier, in forma de roseta din snur negru si argintiu, cristale si funda neagra , se potriveste la toate masurile.
Se inchide, dupa plac, cu o funda.
La comanda

La cerere, cercei asortati la 8 euro
 
Elena
Pret: 35 euro
Elegant si Romantic - acest colier are o rozeta atirnata si margele; inodate manual in doua culori de snur, cristale si detalii.
Se inchide cu un nasture de argint, in forma de floare si butoniera. Masoara 45 cm.
La comanda in doua variatii de culori.
Argint 4 grame

La cerere, cercei asortati la 8 euro
 

 

Copyright 2008 - MadLook - Registered Trademark
 
abc abc2 abc3
Home Page Products About Product Location Contact us abc abc2 abc3