Faith
Pret: 128 euro

Colier, fix, pe linga git cu snur maro si auriu, bile si CZ motive de argint, se inchide cu patru nasturi de argint in forma de floare si detalii de argint. Diferite combinatii sint gata facute .Masura: S, M, L
Argint 28 grame

 
Creatii Muscelene
Pret: 90 euro
Colier, fix, pe linga git cu snur maro si auriu, bile si CZ motive de argint, se inchide cu patru nasturi de argint in forma de floare si detalii de argint. Diferite combinatii sint gata facute.
Masura: S, M, L
Argint 28 grame
 
Dorina
Pret: 50 euro
Colier rasucit, graduat, in snur roz matasos, cu bile de argint si inchizatoare de argint . Masura fixa sau ajustabila prin extentie. Diferite combinatii de culori sint gata facute.
Masura: S, M, L
Argint 20 grame
 
Pokohontas
Pret: 85 euro
Colier, confectionat in traditie populara , pe linga git si cu franjuri, snur argintiu, bile de argint si crystale galbene cu inchizatoare de argint si ajustabil. La comanda.
Masura: S, M, L
Argint 30 grame
 
Zig-zag Multicolor
Pret: 58 euro

Colier confectionat din snur negru cu auriu, bile de argint si cristale colorate; trei nasturi de argint in forma de floare ca inchizatori si ciucuri de argint . La comanda.
Masura: S, M
Argint 20 grame

 
Ball
Pret: 42 euro

Colier confectionat din snur negru cu bile de argint si inchizatoare de argint. Diferite combinatii sint gata facute cu extentie.
Toate masurile.
Argint 17 grame

 
Virginia
Pret: 80 euro
Colier confectionat din snur argintiu cu bile de argint, cristale mov si inchizatoare de argint cu extentie. La comanda.
Masura: M, L
Argint 32 grame
 
Casual Affair
Pret: 90 euro
Confectionat din snur de culoarea pielii cu bile de argint si cristale colorate,inchizatoare de argint si extentie. La comanda cu cristale rosii, albastre si verzi.
Masura: S, M
Argint 36 grame
 
Rozalina
Pret: 52 euro
Colier din snur de culoare kaky cu bile de argint si cristale, nasture de argint ca inchizatoare. La comanda; cu extentie.
Masura: S, M
Argint 22 grame
 

 

Copyright 2008 - MadLook - Registered Trademark
 
abc abc2 abc3
Home Page Products About Product Location Contact us abc abc2 abc3