Madlook este un amestec de mestesug, culoare si textura, arhitectura si croitorie....
...o noua metoda de a face bijuterii...
 
Draga Vizitatorule,
Permite-mi te rog sa ma prezint: Numele meu este Mariana Ion Xidarakou

Sint Apreciator de Bijuterii, Desenator de Bijuterie Fina si Bijutier Artizanal.

Misiune: sa aduc o contributie  la crearea bijuteriilor in spirit traditional romanesc si o perspectiva noua lucrului manual cu margele.
 
Timp de 10 ani am adunat sistematic idei despre moda, tehnici si noi materiale care mi-au permis sa vin cu un concept nou:
o tehnica originală de inodare, bazată pe idea fileului, care a evoluat, pe masura ce descopeream desene noi, intr-o linie de bijuterii prezentata sub genericul de: Madlook.
Aceasta  linie include coliere, bratari si cercei - fiecare piesa fiind complet executata de mana după procedee complexe necesitand o perioada de lucru indelungata, abilitate si dexteritate.
Desenele mele se bazează pe folosirea nodurilor si a bilelor, un amestec de textura, culoare si pozitionarea precisă a detaliilor.
Biijuteriile Madlook isi gasesc energia in calitatea lucrului de mana si amestecul dintre  materialele "nepretioase" si cele "pretioase" in dobindirea unui aspect modern.
Prefer stilul romantic, ador lucrul de mana, urmaresc valorile, traiesc nostalgia elegantei de alta data... 
 
Tinta mea este de a face bijuterii adevarate cu materiale "netraditionale"; care sa-si pastreze forma, sa fie usoare, sa nu agate, moi dar durabile, flexibile, versatile, usor de transportat si ieftine....
 
Colecţia Madlook contine modele pentru toate ocaziile.
As fi onorata daca ai găsi o piesa gata de pe site sau ai vrea sa creez una speciala pentru acea ocazie sau costum sau una  unica care va fi admirata pentru ingeniozitate si unicitate.
Cand comandati o piesa speciala, discutam culoare, masura si caracteristica modelului, bazata pe preferinta si al altor necesitati ca sa creem ceva perfect croit pentru tine sau alt destinatar.
Atasez gama de culori pentru margele si snururi.
Pentru a comanda va rog sa îmi trimite-ti un e-mail cu numele modelului. Va raspund prompt cu informatiile costului total.
 
Transportul: Va rog sa acordati 7 zile pentru obtinerea bijuteriei dacă exista in inventar. si 2-3 săptămîni  pentru Comenzi.
Toate transporturile sunt efectuate de curieri locali. Cumparatorul plăteste transportul la destinatie.
Plata totala a transportului si a produsului se face la Curier, la primirea  pachetului
Calitatea Produselor: Toate produsele sunt facute de mana, cu bile si inchizatori de argint si marcate 925, Greutatea de Argint, data pentru fiecare produs, este NUMAI pentru continutul de argint, greutatea totala fiind mult mai mare. Anumite modele, in masura mare pot contine mai mult argint si necesita mai mult timp de executie  si are pret diferit. Va rugam verificati pretul inainte!
 
   
 
Va rog nu ezitati sa ma contactati cu orice intrebare sau sugestie aveti!
Va multumesc pentru interes!

 

Copyright 2008 - MadLook - Registered Trademark
 
abc abc2 abc3
Home Page Products About Product Location Contact us abc abc2 abc3